Η αναβίωση της Lancia Delta Integrale είναι γεγονός

Σχετικά άρθρα

Την δουλειά (και τα λεφτά) των αναβιώσεων των Porsche 911 της αμερικάνικης Singer ζήλεψε η Automobili Amos, καθώς σκοπεύει να βγάλει στην αγορά ένα bespoke 3-πορτο μοντέλο, που θα βασίζεται στην Lancia Delta Integrale.

Η Automobili Amos είναι μια μικρή ιταλική εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον οδηγό αγώνων Eugene Amos, και έχοντας εμπνευστεί από την Singer θέλει να προσφέρει την καλύτερη Delta Integrale στον κόσμο. Σύμφωνα με την Amos, το αυτοκίνητο θα είναι πλήρως αναθεωρημένο, με περισσότερα από 1.000 νέα εξαρτήματα. Το αλουμινένιο αμάξωμα θα είναι καινούργιο και κατασκευασμένο στο χέρι, ενώ το εμπρός τμήμα θα είναι carbon.

Ομοίως, ο κινητήρας και η ανάρτηση θα είναι πλήρως ανακατασκευασμένα και το αυτοκίνητο θα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης χάρη στη νέα γεωμετρία της ανάρτησης. Ο Eugene Amos επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του πριν από μερικούς μήνες, ότι θέλει η δημιουργία του να είναι υπερβολική.

Εμφανισιακά η μόνη διαφορά με την αυθεντική Lancia Delta Integrale θα είναι η απουσία των πίσω θυρών, ενώ οι μεγαλύτερες αλλαγές θα βρίσκονται στην καμπίνα του αυτοκινήτου, που θα είναι εντελώς νέα. Χαρακτηριστικά, ο Amos τονίζει ότι το νέο εσωτερικό θα αντλεί έμπνευση από την Delta S4.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει “απλές” Delta Integrale 16v ως ” δωρητές”, αντί για τις σπανιότερες Evoluzione, με την εταιρία να ήθελε να δείξει το πρώτο τελικό αποτέλεσμα στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει έγκαιρα. Αντ ‘αυτού η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, μαζί με την υπόσχεση ότι σύντομα θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα