Το νέο Volkswagen Golf R θα αποδίδει 400 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της όγδοης γενιάς του Golf, με την κορυφαία έκδοση, το Golf R να αποδίδει 400 άλογα, χάρη στο ήπιο υβριδικό σύστημα.

Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jurgen Stackmann, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και marketing της Volkswagen, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το R brand είναι ακραίο. Ο ρόλος του τμήματος R είναι να υπερβαίνει την λογική. Κανείς δεν χρειάζεται ένα συμπαγές μοντέλο με 400 άλογα, αλλά αυτό θα συμβεί με το επόμενο Golf R, μιας και υπάρχει ο χώρος για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Κίνηση αναμένεται να παίρνει από τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα που θα συνδυάζεται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt. Η κίνηση θα στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Το υβριδικό σύστημα θα συμβάλει στην επιτάχυνση, αλλά και στη μείωση της κατανάλωσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...