Το νέο Jeep Grand Cherokee θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα


H Jeep παρουσίασε την τρέχουσα -τέταρτη- γενιά του Grand Cherokee το καλοκαίρι του 2010, και παρά τα χρόνια της οι πωλήσεις του αυτοκινήτου είναι αρκετά καλές. Η FCA, όμως, παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το νέο 5ετές πλάνο της, όπου μάθαμε ότι το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022, και σήμερα μαθαίνουμε κάποιες πληροφορίες για αυτό.

Σύμφωνα με τον CEO της FCA, Sergio Marchionne, το νέο Grand Cherokee θα κάνει χρήση της Giorgio πλατφόρμας της Alfa Romeo, που χρησιμοποιούν οι Giulia και Stelvio, τονίζοντας:

Ξεκίνησε αρχικά σαν μια πλατφόρμα της Alfa, η οποία έχει τώρα τροποποιηθεί και μεγαλώσει για να προσφέρει ένα Grand Cherokee με δύο και τρεις σειρές καθισμάτων.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Marchionne ανέφερε το Grand Cherokee με 3 σειρές καθισμάτων, κάτι που υποδηλώνει ότι το μυστηριώδες “E-Segment 3-Row” του πενταετούς σχεδίου του Jeep είναι απλώς Grand Cherokee με επιπλέον σειρά καθισμάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...