Μετά το πλάνο της Maserati, σειρά αυτό της Jeep που και αυτή θα καταργήσει σταδιακά τους diesel κινητήρες των μοντέλων της μέχρι το 2022, όπως εξάλλου θα γίνει με όλες τις εταιρίες της FCA.

H εταιρία θα παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα κάθε χρόνο μέχρι το 2022, προσφέροντας στην αγορά 10 plug-in υβριδικά, 5 ήπια υβριδικά και 4 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Όλα τα μοντέλα της θα διαθέτουν αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3, με τη νέα γενιά του Renegade και το αμιγώς ηλεκτρικό Wrangler να παρουσιάζονται εντός της πενταετίας. Η Jeep θα προσφέρει ένα ακόμη μικρό crossover στην αγορά, που θα τοποθετηθεί κάτω από το Renegade, θα έχει μήκος κάτω από τα 4 μέτρα και θα χρησιμοποιεί το σασί που θα συναντάμε και στα επόμενα Fiat 500 και Fiat Panda.

Το Compass θα ανανεωθεί, με την Jeep να προσφέρει στην αγορά τα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer. Επίσης ετοιμάζει ένα επταθέσιο crossover, ένα pickup, και επταθέσιο SUV που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο νέο Grand Cherokee και στα Wagoneer/Grand Wagoneer. Τα Renegade, το επταθέσιο crossover, το Compass και το Wrangler θα είναι τα μοντέλα που θα προσφέρονται σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Στόχος της Jeep είναι να βελτιώσει τόσο τις εκτός, όσο και τις εντός δρόμου ικανότητες των μοντέλων της, μιας και τα μοντέλα της θέλει να συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα τόσο των SUV όσο και των αυτοκινήτων. Τέλος η Jeep θα προσφέρει και τις εκδόσεις DesertHawk, μαζί με τις Trailhawk και Trackhawk.