Δύο χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση στην έκθεση της Γενεύης του Vengeance, από τον A. Kahn Design, ο βρετανικός coachbuilder μας δείχνει σήμερα την εξέλιξη του αυτοκινήτου, που την ονομάζει Vengeance Green superhero. Εμπνευσμένη από τις ταινίες της Marvel, το Vengeance Green superhero βασίζεται στην Aston Martin DB9 και διαθέτει ένα ελαφρώς αλλαγμένο σώμα.

Ο Kahn μας λέει ότι αντλεί επιρροές από σχέδια της Αγγλικής εταιρίας από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, με το χειροποίητο σώμα της να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και άλλα ελαφριά σύνθετα υλικά. Στο εμπρός μέρος υπάρχει ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και νέες γρίλιες στη μάσκα που του χαρίζουν πιο επιθετική όψη.

Ακόμα, νέες είναι και οι ζάντες, όπου πλέον διαθέτουν 18 ακτίνες (από 16), ενώ μηχανικά κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 5,9 λίτρων V12 κινητήρας απόδοσης 510 ίππων που κινεί την DB9. Επειδή το Superhero Vengeance έχει βάση τη DB9, το πλαίσιο της οποίας έρχεται κατευθείαν από την Aston Martin, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η εταιρία έχει εξασφαλίσει κάποια από την τελευταία. Ο Kahn Design είχε κατασκευάσει πέντε μονάδες του αρχικού Vengeance, αλλά είναι άγνωστο πόσα Superhero θα βγουν στην παραγωγή.