Όλα ξεκίνησαν στην πόλη Boxtel της Ολλανδίας, όταν κάποιος πήγε με μια BMW σε μια αντιπροσωπεία προκειμένου να αγοράσει, όπως δήλωσε, μια μεταχειρισμένη Aston Martin DB9. Ο άνδρας είπε πως ήθελε να κάνει ανταλλαγή την BMW του με την DB9, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως ο άνδρας θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 50.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει την DB9.

Ο άνδρας προτού προχωρήσει στην αγορά, ζήτησε να κάνει test drive το βρετανικό αυτοκίνητο, με την αντιπροσωπεία να του δίνει το κλειδί, αλλά όπως καταλαβαίνεις, ο άνδρας δεν επέστρεψε ποτέ την Aston Martin.

Η αντιπροσωπεία ειδοποίησε την αστυνομία η οποία διαπίστωσε πως η BMW ήταν κλεμμένη και έφερε ισπανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Κάπως έτσι η αστυνομία της Ολλανδίας ειδοποίησε την αστυνομία της Ισπανίας, η οποία εντόπισε τον άνδρα να οδηγεί την DB9 στην Ισπανία μερικές ημέρες μετά. Στην καταδίωξη που ακολούθησε, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο της DB9 και τράκαρε με ένα περιπολικό. Ο άνδρας συνελήφθη με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο να επιστρέψει στην αντιπροσωπεία στην Ολλανδία.