H Aston Martin παρουσίασε τις Vantage GT3 και GT4

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans, η Aston Martin παρουσίασε τις GT3 και GT4 αγωνιστικές εκδόσεις της Vantage. Αυτές θα προσφέρονται στις ιδιωτικές ομάδες από το 2019, με την πρώτη να βασίζεται στην Vantage GTE και αντικαθιστά την V12 Vantage GT3.

Κίνηση παίρνει από τον V8 4,0-λίτρων biturbo κινητήρα και φέρει άκρως αεροδυναμικό bodykit. Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.245 κιλά, με την απόδοση του κινητήρα να αγγίζει τα 535 άλογα και 700 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο της Xtrac, πολύδισκο συμπλέκτη της Alcon, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Ohlins, φρένα της Alcon, ενώ το ABS είναι της Bosch Motorsport.

Η βρετανική εταιρεία παράλληλα ανακοίνωσε και την Vantage GT4 η οποία θα αντικαταστήσει την V8 Vantage GT4. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική φωτογραφία της, αλλά η Aston Martin έχει ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για τις Vantage GT3 και Vantage GT4, οι οποίες θα συμμετέχουν σε αγώνες από την 1η Μαρτίου 2019 και έπειτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...