GP Γερμανίας 2018: Τα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Μετά από το πρώτο triple-header στην ιστορία της Formula 1, ομάδες και οδηγοί κοιτούν το Γερμανικό Grand Prix, το οποίο επιστρέφει φέτος στο καλεντάρι. Αυτό θα διεξαχθεί για μία ακόμα φορά στο Hockenheimring και οι γόμες που έχουν οριστεί από την Pirelli είναι η ultrasoft, η μαλακή και η μέση, παραλείποντας την πολύ μαλακή γόμα.

Οι οδηγοί έχουν κάνει τις επιλογές τους και βλέπουμε αρκετές ομοιότητες μεταξύ των τριών κορυφαίων ομάδων. Sebastian Vettel, Lewis Hamilton και Max Verstappen θα έχουν στη διάθεσή τους τα ίδια ελαστικά, δηλαδή εφτά σετ ultrasoft, τέσσερα σετ μαλακής και δύο σετ μέσης γόμας.

Οι Kimi Raikkonen και Valtteri Bottas θα χρησιμοποιήσουν ένα επιπλέον σετ μαλακής γόμας κι ένα λιγότερο σετ μέσης γόμας, ενώ ο Daniel Ricciardo προτίμησε να έχει στη διάθεσή του οχτώ σετ ultrasoft γόμας, μαζί με τρία σετ μαλακής και δύο σετ μέσης γόμας. Η πιο επιθετική ομάδα του grid είναι η Renault, καθώς οι οδηγοί της επέλεξαν δέκα σετ ultrasoft γόμας.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...