Η Lamborghini ανακοίνωσε πως κατασκεύασε τόσο την 8.000στη Aventador όσο και την 11.000στη Huracan. Η επετειακή Aventador ήταν μια Aventador S Roadster βαμμένη σε Grigio Telesto χρώμα που προορίζεται για έναν πελάτη της στην Ιαπωνία. Από την άλλη, η επετειακή Huracan είναι βαμμένη στο Blue Nethuns χρώμα και προορίζεται για έναν Ιταλό πελάτη.

Η ιταλική εταιρία σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018 μιας και έχει πουλήσει 2.327 μονάδες. Συγκεκριμένα 1.604 Huracan και 673 Aventador παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τους πρώτους έξι μήνες του 2018. Η μεγαλύτερη αγορά για τη Lamborghini για άλλη μια φορά ήταν οι ΗΠΑ, ακολουθούμενη από την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πωλήσεις στην Ευρώπη παρουσίασαν αύξηση 30%, με την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστρία να είναι οι χώρες που σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων.

Ο Stefano Domenicali, CEO της Lamborghini, από το Goodwood Festival of Speed όπου βρέθηκε τις περασμένες ημέρες, δήλωσε για ακόμη μια φορά πως το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Aventador θα παίρνει κίνηση από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα που θα κάνει χρήση και ηλεκτροκινητήρα.

Η νέα Aventador αναμένεται στην αγορά στις αρχές της επόμενης δεκαετίας και εκτός από τον υβριδικό V12, η Lamborghini ετοιμάζει και έναν υβριδικό ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα που θα τοποθετηθεί στον αντικαταστάτης της Huracan.

Η ιταλική εταιρία φημολογείται πως θα παρουσιάσει μέσα στο έτος ένα υβριδικό hypercarπου θα παραχθεί σε μόλις 67 μονάδες με κόστος 2,2 εκατ. ευρώ. Επίσης ο Domenicali είπε έχουν στο μυαλό τους να προστεθεί στη γκάμα της Lamborghini και ένα τέταρτο μοντέλο, αλλά αν αυτό συμβεί, τότε πρέπει να το περιμένουμε μετά το 2025.