VW Group: Οι εκθέσεις αυτοκινήτων έχουν πεθάνει

Σχετικά άρθρα

Αυτό που στο Autoblog.gr το λέμε εδώ και μήνες, ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος του VW Group. Ο Herbert Diess σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως θεωρεί ότι οι παραδοσιακές εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νεκρές.

Όπως τόνισε, οι εκθέσεις αυτοκινήτων είναι ένα “προϊόν” της δεκαετίας του 1960 και σήμερα δεν είναι τόσο σημαντικές. Δεν προσφέρουν αυτό που θέλουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, ούτε αυτό που θέλουν οι πελάτες.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν πλέον να παρουσιάζουν τα μοντέλα τους μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω events που δημιουργούν οι ίδιες. Στη προσεχή έκθεση του Παρισιού απούσες θα είναι οι Volkswagen, Lamborghini, Ford, Infiniti, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru, Volvo, Mazda, Alfa Romeo, Fiat και Jeep. Αντίθετα, στη γαλλική έκθεση έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετέχουν οι Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki και Toyota.

Να σημειωθεί πως το κόστος συμμετοχής μιας εταιρίας σε μια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξόδων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...