Οίκος δημοπρασιών πουλάει ξανά ένα GT, παρότι η Ford τον μήνυσε

Σχετικά άρθρα

Ούτε τα σήριαλ του Φώσκολου δεν είχαν τόσα επεισόδια, όσο το συγκεκριμένο ασημί Ford GT. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο John W. Miller αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο του στα τέλη του 2017, και είναι το 48ο από τα 250 που βγήκαν από το εργοστάσιο της Μπλε Οβάλ το 2017. Όπως ξέρεις, η Ford αναγκάζει τους ιδιοκτήτες να υπογράψουν συμφωνητικό με αυτή και να κρατήσουν το αυτοκίνητο στη κατοχή του για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο Miller το είχε υπογράψει αυτό το συμφωνητικό, όμως, στην άδεια του αυτοκινήτου αναγραφόταν το όνομα του Michael J. Flynn, ένας ιδιοκτήτης μιας αντιπροσωπείας της Ford στις Η.Π.Α. Ο τελευταίος το έδωσε στον οίκο δημοπρασιών Mecum, και τον περασμένο Μάιο αυτός ανέλαβε το πουλήσει έναντι του ποσού των 1,65 εκατ. δολαρίων, παρότι η Ford είχε διαφορετική άποψη. Για το λόγο αυτό, η Ford ανακοίνωσε πως μήνυσε τον οίκο δημοπρασιών, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την πώληση του GT.

Και παρότι θα περίμενες ο οίκος Mecum να κινηθεί επιφυλακτικά, αντιθέτως αδιαφορεί πλήρως για την μήνυση της Ford, καθώς ανακοίνωσε ότι βγάζει και πάλι στο σφυρί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στην δημοπρασία που θα γίνει στο Monterey σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα, χωρίς να αναφέρει την εκτιμώμενη τιμή πώλησης του, παρότι έχει διανύσει μόλις 8.5 μίλια (13 χλμ.).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...