Ούτε τα σήριαλ του Φώσκολου δεν είχαν τόσα επεισόδια, όσο το συγκεκριμένο ασημί Ford GT. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο John W. Miller αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο του στα τέλη του 2017, και είναι το 48ο από τα 250 που βγήκαν από το εργοστάσιο της Μπλε Οβάλ το 2017. Όπως ξέρεις, η Ford αναγκάζει τους ιδιοκτήτες να υπογράψουν συμφωνητικό με αυτή και να κρατήσουν το αυτοκίνητο στη κατοχή του για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο Miller το είχε υπογράψει αυτό το συμφωνητικό, όμως, στην άδεια του αυτοκινήτου αναγραφόταν το όνομα του Michael J. Flynn, ένας ιδιοκτήτης μιας αντιπροσωπείας της Ford στις Η.Π.Α. Ο τελευταίος το έδωσε στον οίκο δημοπρασιών Mecum, και τον περασμένο Μάιο αυτός ανέλαβε το πουλήσει έναντι του ποσού των 1,65 εκατ. δολαρίων, παρότι η Ford είχε διαφορετική άποψη. Για το λόγο αυτό, η Ford ανακοίνωσε πως μήνυσε τον οίκο δημοπρασιών, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την πώληση του GT.

Και παρότι θα περίμενες ο οίκος Mecum να κινηθεί επιφυλακτικά, αντιθέτως αδιαφορεί πλήρως για την μήνυση της Ford, καθώς ανακοίνωσε ότι βγάζει και πάλι στο σφυρί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στην δημοπρασία που θα γίνει στο Monterey σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα, χωρίς να αναφέρει την εκτιμώμενη τιμή πώλησης του, παρότι έχει διανύσει μόλις 8.5 μίλια (13 χλμ.).

 • gv

  πραγματικα μας τα πρηξε η ford..
  θα το παιρνα και θα του βαζα αυτοκολλητα chevrolet γύρω γυρω και στα 2 χρονια θα το καιγα α μα πια!

 • Scooby r22b

  Από την στιγμή όπου ο οίκος δημοπρασιών δεν έχει υπογράψει κάποιο συμφωνητικό με την FORD, είναι απολύτως νόμιμη η πώληση του οχήματος.
  Η FORD μπορεί να διώξει νομικά μόνο το φυσικό πρόσωπο όπου υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί τους.

 • DimitrisBXL

  H μονη ζημιωμενη σε αυτην την υποθεση ειναι η Ford. Μεγαλο επικοινωνιακο πληγμα να τους τρεχει στα δικαστηρια.

 • scaniolos

  Απορώ ποιος θα το παρει ετσι λιωμένω που ειναι…..8 μιλια ποιος ξερει που θα τα κανε;

 • hellboy

  ενα πραγμα να μην κανεις σαν μεγαλη εταιρια……..
  dont do it like that…….. by ford…..
  μπορει να ειχε ολη την καλη θεληση… με το να μην αλλαξει χερια στα πρωτα 2 χρονια αλλα ο τροπος διαχειρισης.. εχει πολλα λαθη……
  καλη θεληση γιατι ολοι ξερουμε οτι αν το περναν ποσο το πηραν απο την φορντ την επομενη της παραλαβης θα το πουλαγανε.. για τα 2πλα και 3 πλα λεφτα..(easy flip που λενε ) …..
  η φορντ απλα επεσε θυμα της δικης της καλης θελησης.. να μην υπαρξει το φαινομενο αυτο…. συνεπως… πρεπει να κανει λιγο πισω..