Για εκείνους τους λάτρεις της Ferrari που θέλουν να αποκτήσουν το κάτι ξεχωριστό, η Taschen προσφέρει στην αγορά ένα βιβλίο που συνοδεύεται από ένα γλυπτό-θήκη που μιμείται τον σχεδιασμό ενός V12 κινητήρα της ιταλικής εταιρίας.

Στο βιβλίο αποτυπώνονται αθέατες φωτογραφίες από το αρχείο της Ferrari, αλλά και από ιδιώτες και συλλέκτες της φίρμας. Ακόμη υπάρχουν σκίτσα του ίδιου του Enzo Ferrari, ενώ μέσα σε αυτό υπάρχουν όλες οι νίκες που έχει πάρει Ferrari σε αγώνες ταχύτητας.

1947 αντίγραφα του βιβλίου θα κατασκευαστούν, ως φόρος τιμής στο έτος που η Ferrari ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα δρόμου. Η κανονική έκδοση, η Collectors Edition, κοστίζει 5.000 ευρώ και έχει την υπογραφεί του γιου του Ferrari, Piero Ferrari.

Το κάθε βιβλίο θα έχει έναν μοναδικό αύξων αριθμό (από το 251 έως το 1947), μιας και τα πρώτα 250 είναι η Art Edition έκδοση η οποία κοστίζει 25.000 ευρώ και είναι αυτή που έχει την υπογραφή των Sergio Marchionne, John Elkann και Piero Ferrari. Επίσης συνοδεύεται από το γλυπτό του V12 κινητήρα της Ferrari. Αυτό έχει σχεδιαστεί από τον Marc Newson και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Οι πωλήσεις του βιβλίου θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο.