Αυτό το βιβλίο-γλυπτό της Ferrari κοστίζει 25.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Για εκείνους τους λάτρεις της Ferrari που θέλουν να αποκτήσουν το κάτι ξεχωριστό, η Taschen προσφέρει στην αγορά ένα βιβλίο που συνοδεύεται από ένα γλυπτό-θήκη που μιμείται τον σχεδιασμό ενός V12 κινητήρα της ιταλικής εταιρίας.

Στο βιβλίο αποτυπώνονται αθέατες φωτογραφίες από το αρχείο της Ferrari, αλλά και από ιδιώτες και συλλέκτες της φίρμας. Ακόμη υπάρχουν σκίτσα του ίδιου του Enzo Ferrari, ενώ μέσα σε αυτό υπάρχουν όλες οι νίκες που έχει πάρει Ferrari σε αγώνες ταχύτητας.

1947 αντίγραφα του βιβλίου θα κατασκευαστούν, ως φόρος τιμής στο έτος που η Ferrari ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα δρόμου. Η κανονική έκδοση, η Collectors Edition, κοστίζει 5.000 ευρώ και έχει την υπογραφεί του γιου του Ferrari, Piero Ferrari.

Το κάθε βιβλίο θα έχει έναν μοναδικό αύξων αριθμό (από το 251 έως το 1947), μιας και τα πρώτα 250 είναι η Art Edition έκδοση η οποία κοστίζει 25.000 ευρώ και είναι αυτή που έχει την υπογραφή των Sergio Marchionne, John Elkann και Piero Ferrari. Επίσης συνοδεύεται από το γλυπτό του V12 κινητήρα της Ferrari. Αυτό έχει σχεδιαστεί από τον Marc Newson και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Οι πωλήσεις του βιβλίου θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο.

ΠηγήTaschen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...