Η γενιά E46 της BMW σειράς 3, έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών της αυτοκίνησης, καθώς θεωρείται ότι είναι μία από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία της εταιρείας, τόσο σχεδιαστικά όσο μηχανολογικά. Ειδικά η έκδοση M3, η οποία είναι και η τελευταία που χρησιμοποίησε τον ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο κινητήρα, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ισορροπημένα σπορ αυτοκίνητα.

H συγκεκριμένη βρίσκεται προς πώληση από το Bring A Trailer, και είναι πρακτικά ολοκαίνουρια, καθώς από το 2004 έχει διανύσει μόλις 176 μίλια (283 χλμ.). Εκτός αυτού, ο πωλητής αναφέρει ότι όταν αγόρασε το αυτοκίνητο πριν τρεις μήνες αυτή είχε μόλις 50 μίλια (80 χλμ.), καθώς ήταν φυλαγμένη από τον πρώτο ιδιοκήτη της για 14 χρόνια.

Το αυτοκίνητο διαθέτει το προαιρετικό Premium Package, το οποίο προσθέτει ηλιοροφή, ξένον φωτιστικά σώματα, και ηχοσύστημα της Harman Kardon. Τέλος, ο 3.2-λίτρων εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας της αποδίδει 343 άλογα στις 7.900 σ.α.λ. και 365 Nm ροπής στις 4.900 σ.α.λ., ενώ συνδυάζεται με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο SMG II.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υψηλότερο bid για το αυτοκίνητο είναι 30.000 δολάρια, με την δημοπρασία να λήγει σε πέντε ημέρες.