Jaguar Land Rover. Πλήρης ανανέωση στη γκάμα της μέσα στα επόμενα 6 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Μέχρι το 2024 η Jaguar Land Rover θα έχει ανανεώσει πλήρως την γκάμα των μοντέλων της. Πρώτο νέο μοντέλο θα είναι η δεύτερη γενιά του Evoque που την έχουμε δει πολλές φορές να δοκιμάζεται. Θα ακολουθήσει το νέο Defender, το Road Rover, όπως και τα νέα Range Rover και Range Rover Sport. Επίσης αναμένουμε τα Jaguar J-Pace και Range Rover Allroad.

Τα μικρότερα μοντέλα θα κατασκευάζονται πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα PTA (Premium Transverse Architecture), ενώ τα μεγαλύτερα τη νέα αλουμινένια πλατφόρμα MLA (Modular Longitudinal Architecture). Και οι δύο πλατφόρμες μπορούν να υποστηρίξουν πισωκίνητες και τετρακίνητες υλοποιήσεις, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου αλλά και plug-in υβριδικά σύνολα.

Η JLR ετοιμάζει νέους καθαρότερους Ingenium diesel κινητήρες που μπορούν να μετατρέπουν το 98%των εκπομπών οξειδίου του αζώτου σε αβλαβή αέρια, με το Evoque να γίνεται το πρώτο μοντέλο που θα τους χρησιμοποιεί. Μάλιστα φημολογείται πως η JLR θα καταργήσει όλους τους V8 κινητήρες της, με τη νέα γενιά των τρικύλινδρων, τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων Ingenium κινητήρων να κάνουν χρήση ηλεκτρικών turbo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...