Με την Tesla να έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις του Model 3 Performance ήταν θέμα χρόνου να δούμε video επιτάχυνσης της γρηγορότερης έκδοσης του μικρού μοντέλου της αμερικάνικής εταιρίας.

Σε αυτό το video θα δεις το αυτοκίνητο καταφέρνει να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,18 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο ξεκινά από τις 78.000 δολάρια, με την τετρακίνητη performance έκδοση, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες -έναν ανά άξονα- να έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και αυτονομία 500 χλμ. Σύμφωνα με τον Musk, η τετρακίνητη performance έκδοση του Model 3 προσφέρει καλύτερο χειρισμό από την BMW M3, ενώ είναι και κατά 15% γρηγορότερο από το γερμανικό μοντέλο, μιας και αυτό κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Bonus! Δες και μερικά τεχνικά videos που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά κατασκευής του Model 3 και πόσο προηγμένο packaging και λιγότερη χρήση καλωδίων και controllers έχει κάνει η Tesla στο νέο της μοντέλο.

 • Chris

  a_f_a και αυτό μάπα το καρπούζι;; ισοπεδώνει m3, ακόμα και την αγαπημένη μου giulia guadrifoglio!
  αλλά όπως είπες η Τέσλα δεν είναι εταιρία οπότε το Model 3 μάλλον δεν υπάρχει καν!
  Ευτυχώς είμαι σε κλιματιζόμενο χώρο εγώ!! :PPP

  • παντως με 78.000 νομιζω παιρνεις demon !!!! που ισοπεδωνει το 3ρι !!!! :-P

  • παντως με 78.000 νομιζω παιρνεις demon !!!! που ισοπεδωνει το 3ρι !!!! :-P

  • παντως με 78.000 νομιζω παιρνεις demon !!!! που ισοπεδωνει το 3ρι !!!! :-P

  • Chris

   85000 έχει αρχική τιμή αν είδα καλά, αλλά ναι το ισοπεδώνει το 3άρι αν ισχύουν τα 0-100 που έχουν ανακοινώσει. Εντάξει βέβαια μιλάμε για ένα οικογενειακό σεντάν vs αμερικάνικο ακραίο muscle car. Αλλά εντάξει έχει ξεφύγει η φάση δε λέω 800+ άλογα γαμώ αλλά που θα πάει το θέμα; Σε λίγο θα θεωρούμε νορμαλ τα 1000 άλογα. Για το demon άραγε τη γνώμη να έχει ο a_f_a?