Το Tesla Model 3 Performance κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,18 δευτερόλεπτα

Σχετικά άρθρα

Με την Tesla να έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις του Model 3 Performance ήταν θέμα χρόνου να δούμε video επιτάχυνσης της γρηγορότερης έκδοσης του μικρού μοντέλου της αμερικάνικής εταιρίας.

https://youtu.be/N4TJDidF-fw

Σε αυτό το video θα δεις το αυτοκίνητο καταφέρνει να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,18 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο ξεκινά από τις 78.000 δολάρια, με την τετρακίνητη performance έκδοση, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες -έναν ανά άξονα- να έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και αυτονομία 500 χλμ. Σύμφωνα με τον Musk, η τετρακίνητη performance έκδοση του Model 3 προσφέρει καλύτερο χειρισμό από την BMW M3, ενώ είναι και κατά 15% γρηγορότερο από το γερμανικό μοντέλο, μιας και αυτό κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Bonus! Δες και μερικά τεχνικά videos που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά κατασκευής του Model 3 και πόσο προηγμένο packaging και λιγότερη χρήση καλωδίων και controllers έχει κάνει η Tesla στο νέο της μοντέλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...