Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το Model 3, ο Elon Musk είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα προστεθεί στην γκάμα του μια δυνατότερη έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα), όπως ακριβώς συμβαίνει στα Model S και Model X.

Για να γίνει, όμως, αυτό ο CEO της Tesla -απαντώντας σε ερωτήσεις στο Twitter- είπε ότι θα πρέπει πρώτα να φτάσει η εβδομαδιαία παραγωγή του entry-level μοντέλου της στις 5.000 μονάδες, γιατί αν γίνει νωρίτερα η πολυπλοκότητα θα καθυστερήσει και πάλι την παραγωγή.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Tesla είχε προβλέψει πως έως το τέλος τους πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους, θα κατασκεύαζε 2.500 Model 3 εβδομαδιαίως. Τελικά η παραγωγή του Model 3 δεν έφτασε τον συγκεκριμένο στόχο, αλλά ο Elon Musk έγραψε πως αυτή έχει ξεπεράσει τις 2.000 μονάδες ανά εβδομάδα.

Άρα πρέπει να υπερδιπλασιαστεί η εβδομαδιαία παραγωγή του Model 3 για να δούμε την τετρακίνητη έκδοση με διπλό ηλεκτρικό μοτέρ, κάτι που σύμφωνα με τον Musk δεν θα αργήσει, και θα την δούμε τον ερχόμενο Ιούλιο. Μαζί με αυτή θα προστεθούν στον κατάλογο των αξεσουάρ διάφορες επιλογές, με μια εξ αυτών να είναι η άσπρη δερμάτινη επένδυση της καμπίνας των επιβατών, καθώς και με αερανάρτηση.