Η VW πιστεύει ότι οι πελάτες της Mercedes X-Class ανησυχούν να μην θεωρούνται κορόιδα

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριo, ο υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας της VW Αυστραλίας, Paul Pottinger, είχε τονίσει ότι πολύ δύσκολα μπορεί η Mercedes να καμουφλάρει το Nissan Navara στην X-Class. Fast forward στο σήμερα, ο επικεφαλής της VW της Αυστραλίας, Michael Bartsch, έδωσε και αυτός το δικό του “χτύπημα” για το αγροτικό της Mercedes.

Οι δηλώσεις του ήταν πιο λεπτεπίλεπτες, καθώς ανάφερε ότι η VW θα έκανε καλύτερη δουλειά στη διαφοροποίηση των προϊόντων που προέκυψε από μια συνεργασία. Ο Bartsch αναγνώρισε ότι οι άνθρωποι που αγοράζουν ένα pickup είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα επιπλέον ποσό για ένα πιο premium προϊόν, αλλά τόνισε ότι τελικά οι άνθρωποι ανησυχούν να μην θεωρούνται κορόιδα.

Να θυμίσω ότι πρόσφατα η γερμανική εταιρία παρουσίασε την έκδοση X350d, η οποία κινείται από 3,0-λιτρο V6 κινητήρα, απόδοσης 258 ίππων με 550 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...