Απ’ ότι φαίνεται, η BMW θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε στις 4-Series και 6-Series και στην μικρή, 2-Series, λανσάροντας σε μερικούς μήνες από σήμερα την GranCoupe έκδοση. Σύμφωνα με την BMW, επειδή η επόμενη 3άρα θα μεγαλώσει σε μέγεθος, υπάρχει χώρος στην γκάμα της για ένα μοντέλο όπως η 2-Series Gran Coupe που σύμφωνα με πληροφορίες θα υιοθετήσει τον σχεδιασμό ενός συμβατικού τετράθυρου sedan και όχι ενός πεντάθυρου liftback παρότι το τελευταίο έχει τους οπαδούς του εντός της BMW.

Η BMW 2 Series Gran Coupe θα είναι προσθιοκίνητη μιας και θα κατασκευάζεται στην UKL πλατφόρμα και στην M Performance Performance έκδοση θα αποδίδει 300 άλογα με 400 Nm ροπής. Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες της γκάμας θα συναντάμε επίσης τρικύλινδρους 1,5-λίτρων κινητήρες, όπως και τετρακυλινδρους 2,0-λίτρων κατανάλωσης βενζίνης και πετρελαίου.

 • Anestis Genk

  Να μεγαλώσει η 3άρα να γίνει σαν την παλιά 7άρα, να αρχίσουν να χρησιμοποιούν και μικρότερα νούμερα από το 1 γιατί κι αυτή θα γίνει σαν την παλιά 3άρα.

 • bulgary

  Το <> δεν το κατάλαβα….είναι δηλαδή Performance στο τετράγωνο;Είναι τόσο αποδοτική που δεν μπορεί να την περιγράψει ένα Performance και πρέπει να υψωθεί στο τετράγωνο;

 • Scooby r22b

  Από την στιγμή όπου θα είναι προσθιοκίνητη δεν μας ενδιαφέρει, στην πυρά.

  Εγώ οι μπέμπες που αγάπησα ήταν όλες πισωκίνητες και “παιχνιδιάρες” .

  • bulgary

   Η ανάγκη για περισσότερο χρήμα….

 • Yiannis P

  Μπροστοκούνα;;;; Γιατί;;;