Αυτοκίνητο παραλίγο να πατήσει οδηγό, ο οποίος μόλις είχε τρακάρει στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Ένας οδηγός μιας BMW 328i έκανε τους γύρους του στο Nürburgring Nordschleife σε περίοδο Touristenfahrten, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην στροφή Kallenhard. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει στις προστατευτικές μπαριέρες, και το αυτοκίνητο του τουμπάρει.

https://youtu.be/cb5J6kQJOAU

Ο οδηγός -πράττωντας ορθά- βγήκε από το όχημα και κατευθύνθηκε αμέσως προς τις μπαριέρες, ώστε να τις περάσει και να διασφαλίσει τη σωματική του ακεραιότητα. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο -θέλοντας να αποφύγει τη χτυπημένη BMW που βρισκόταν μέσα στην πίστα- πήγε να πέσει πάνω τον οδηγό, χωρίς ευτυχώς άσχημο αποτέλεσμα.

Στην περιγραφή του video, ο οδηγός αναφέρει ότι ευτυχώς ο δεύτερος οδηγός από την Ελβετία τράκαρε το αυτοκίνητο του, αντί να πέσει πάνω του. Ακόμα αναφέρει ότι συνολικά είχε κάνει περίπου 80 γύρους στο Nordschleife, πριν το παραπάνω τρακάρισμα του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...