Χρήστες του διαδικτύου οδηγούν στην σύλληψη υπόπτου τροχαίου χάρη σε μια φωτογραφία από τμήμα του οχήματός του

Σχετικά άρθρα

Η δύναμη του διαδικτύου είναι πολύ δυνατή κι αυτό αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις. Στην τελευταία εξ’αυτών, η αστυνομία των ΗΠΑ, συνέλαβε τον υπεύθυνο ενός τροχαίου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και ζητώντας πληροφορίες.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, η αστυνομία της πολιτείας της Ουάσινγκτον έκανε έκκληση μέσω Twitter για πληροφορίες όταν ένας ποδηλάτης βρήκε τραγικό θάνατο από ένα άγνωστο μαύρο όχημα. Οι αξιωματικοί μοιράστηκαν τη φωτογραφία ενός μικρού μεταλλικού κομματιού που ανακτήθηκε από την σκηνή.

Ωστόσο, μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Reddit προέκυψε μια σημαντική ανακάλυψη. Η φωτογραφία μοιράστηκε στην υποομάδα « WhatIsThisThing», που είναι αφιερωμένη στον εντοπισμό περίεργων αντικειμένων, φυτών και ζώων.

Ο Τζεφ, με το όνομα χρήστης /u/JeffsNuts, απάντησε στην ανάρτηση, προσδιορίζοντας το μαύρο μεταλλικό κομμάτι ως τμήμα του φαναριού ενός παλιού Chevrolet Silverado K10. Ο επιθεωρητής που αναγνώρισε το όχημα, ανάρτησε μια φωτογραφία του φαναριού ενός ίδιους αυτοκινήτου.

Ο χρήστης δημοσίευσε μάλιστα μια εικόνα του του συγκεκριμένου κομματιού ως μέρος της απάντησης. Εξήγησε επίσης, πως ήταν επί πολλά χρόνια επιθεωρητής κρατικών οχημάτων στο Μέριλαντ» και ήταν προφανής η επιθεώρηση των φαναριών των αυτοκινήτων.

Στις 14 Αυγούστου, η αστυνομία της πολιτείας της Ουάσινγκτον, δημοσίευσε στο Twitter πως οι «αστυνομικοί προχώρησαν σε μια σύλληψη» όταν «ένας χρήστης του Reddit ταυτοποίησε το τμήμα του αυτοκινήτου από την φωτογραφία».

Ο Τζεφ δήλωσε πως παρόλο που «διασκέδασε με το όλο θέμα», ήλπιζε να μην είχε συμβεί καθόλου αυτό το περιστατικό. Επίσης, θέλησε να τονίσει πως το άτομο που ανέβασε την φωτογραφία στο Reddit αξίζει κι αυτό πολλά συγχαρητήρια όσο και ο ίδιος.

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός πως κάποιος κατάφερε να αναγνωρίσει το όχημα από ένα τόσο μικρό τμήμα του αυτοκινήτου, ενώ άλλοι έσπευσαν να τονίσουν το γεγονός πως τα social media μπορεί να λειτουργήσει ως μια δύναμη προς όφελος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Η κινεζική Chery συζητά με την Ιταλία για εργοστάσιο

Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Chery στο πλαίσιο των προσπαθειών της πρώτης να προσελκύσει μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, εκτός της...
Autoblog.gr