Αυτή είναι η μπαταρία της ηλεκτρικής Aston Martin RapidE

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος και CEO της Aston Martin, Andy Palmer, ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου μας δείχνει με κάθε επισημότητα την πρώτη συστοιχία μπαταριών που παρήγαγε το εργοστάσιο και θα φορά η επερχόμενη RapidE.

Όπως ξέρεις, η βρετανική εταιρία θα περάσει στη παραγωγή την αμιγώς ηλεκτρική Rapide AMR concept, με το μοντέλο να κυκλοφορεί το 2019. Η RapidE θα γίνει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της βρετανικής εταιρίας και θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering.

Ο Palmer επισήμανε ότι το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου θα είναι 800 volt, όταν το πρώτο του είδους του, όταν κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 155 μονάδες, με την εταιρία να αναφέρει πως θα προσφέρουν την ίδια εμπειρία οδήγησης που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της.

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχει ανακοινώσει η Aston Martin, αλλά οι αναφορές θέλουν να αποδίδει 800 άλογα, με τις μπαταρίες του να του χαρίζουν μια αυτονομία 320+ χλ. Το κόστος του αυτοκινήτου αναμένεται να είναι κάπου μεταξύ των €180.000 και €225.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...