Δες όλες τις λεπτομέρειες της BMW Z4 M40i First Edition

Σχετικά άρθρα

Δεν έχει περάσει ένα 24ώρο από την στιγμή που η BMW παρουσίασε τη νέα -τρίτη- γενιά της Z4, και στο παρακάτω video μπορείς να δεις όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του γερμανικού roadster, το οποίο βρίσκεται στην έκδοση M40i First Edition.

Αυτή είναι μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του roadster που σύμφωνα με την BMW, εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ευελιξία, ακρίβεια και τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός μοντέλου BMW M Performance, αλλά και τη σοφιστικέ σχεδίαση και τα προηγμένα στοιχεία.

Μηχανικά φοράει τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα απόδοσης 340 ίππων, ενώ διαθέτει σπορ ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες, σύστημα φρένων M Sport και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport στον πίσω άξονα. Το μοντέλο της BMW M Performance χρειάζεται μόλις 4,6 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα, καταναλώνει 7,1-7,4 λίτρα/100 χλμ, έχοντας εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 162-168 γρ/χλμ.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Νέα BMW Z4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...