Το Infiniti Prototype 10 είναι ένα φουτουριστικό αμιγώς ηλεκτρικό Speedster

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti παρουσίασε στο περιθώριο του Pebble Beach το Prototype 10, ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο επιδόσεων που είναι σχεδιασμένο από τον Karim Habib.

Σύμφωνα με την εταιρία, το μοντέλο “ανοίγει ένα παράθυρο στην επιθυμία της να προσφέρει απολαυστική οδήγηση και συναρπαστική απόδοση από ηλεκτροκίνητους κινητήρες. Το πρωτότυπο αντλεί ορισμένα στοιχεία από το Prototype 9 που παρουσιάστηκε πέρυσι, έχοντας Speedster σχεδίαση, είναι μονοθέσιο και φέρει λεπτά φωτιστικά σώματα. Βαμμένο σε ένα ιδιαίτερο ασημί χρώμα, το σπορ αυτοκίνητο μας δείχνει το σχεδιαστικό μέλλον των ηλεκτρικών μοντέλων της ιαπωνικής εταιρίας.

Η εταιρία δεν αναφέρει το παραμικρό σχετικά με την απόδοση των ηλεκτροκινητήρων. Το μόνο που ανακοινώνει είναι πως διαθέτει το Direct Adaptive Steering σύστημα της Infiniti, έχοντας ένα άκαμπτο, αρθρωτό και ευέλικτο σασί, με τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρία να κατασκευάζονται σε μια αντίστοιχη πλατφόρμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...