Η Michelin παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών, που το ονομάζει Michelin εγγύηση plus, με σκοπό να προσφέρει διαρκώς την καλύτερη δυνατή εμπειρία και απόλυτη σιγουριά στους οδηγούς.

Το νέο πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά της γαλλικής εταιρίας για επιβατικά οχήματα και 4Χ4 για χρήση σε δρόμο, που φέρουν ελληνικές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα, για τα πρώτα 20.000 χλμ ή τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους.

Έτσι, με κάθε αγορά 4 ελαστικών Michelin για επιβατικά οχήματα, το πρόγραμμα καλύπτει την αντικατάσταση μέχρι και 2 ελαστικών, για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι η ηλεκτρονική εγγραφή στο πρόγραμμα, το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς, και να κρατήσουν την απόδειξη αλλά και τα υπόλοιπα έντυπα που θα παραλάβουν από το μεταπωλητή των ελαστικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

 • ε κλαιν..αυτο το κανει και η pirelli στα καταστηματα driver αν δεν κανω λαθος…..γιατι εχω και γω μια εγγυηση 12 μηνων !!!! :-D

  • Ο Μπαφοντίνας

   Η vredestein το ίδιο.

  • τελικα το εχουν πολλοι…το ζητημα ειναι ακομα δεν εχω γνωρισει καποιον…για το κατα ποσο ισχυει αυτη η εγγυηση !!

  • Ο Μπαφοντίνας

   Συγγενής στην Λάρισα στο 6μηνο έπαθε ζημιά (προεξείχε απο πεζοδρόμιο σίδερο του κανε ρωγμή κ ”βυζί” ) ο αντιπρόσωπος εκεί της vred του έβαλε καινούριο ούτε μα ούτε μου,πώς,τι,γιατί.

  • ελα ρε !!!! μια χαρα !!!
   και μενα ακριβως αυτο μου ειπε ο τυπακος που τα εβαλα…….αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια γιατι λεω ποιος διαβαζει τα ψιλα γραμματα !!!!

  • Ο Μπαφοντίνας

   Αχρείαστο να σου είναι αλλά ισχύει.

  • αμα ειναι..σε κανα 6μηνο…να παω να τα σκισω και τα 4….για να εχω παλι καινουρια !!!!!
   ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ φορεβερ!!!!! αχχααχαχαχ