Επίσημο: Kia Telluride

Σχετικά άρθρα

Την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης επέλεξε η Kia προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα το Telluride, την έκδοση παραγωγής του Telluride concept.

Πρόκειται για ένα μεγάλο 7-θέσιο SUV που κατασκευάζεται πάνω σε μια μπροστοκίνητη πλατφόρμα, με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένος στον εγκάρσιο άξονα, όπως ακριβώς και στο concept. Διαθέτει τo νέο σύστημα τετρακίνησης της Hyundai και Kia, HTRAC, το οποίο προορίζεται για οχήματα με μπροστινή κίνηση, το οποίο έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο νέο Santa Fe.

Σχεδιαστικά διατήρησε τα περισσότερα στοιχεία σε σχέση με το πρωτότυπο, με την σχεδιαστική γλώσσα του Telluride να περνά αργότερα και στα υπόλοιπα -μικρότερα- SUV της μάρκας.

Φέρει ξύλινα διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, ζάντες 20″, με το Wild West πακέτο να διαθέτει μεταξύ άλλων προστατευτικά προφυλακτήρων, εξωτερική εισαγωγή αέρα, εξωτερική ρεζέρβα, σχάρα οροφής και άλλα.

Η Kia δεν ανακοίνωσε την γκάμα κινητήρων του Telluride, αλλά δηλώνει πως σίγουρα θα συναντάμε έναν V6 κινητήρα κάτω από το καπό. Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιό της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν από το 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...

Η Kia ανανεώνει το K9

Την ανανεωμένη έκδοση του K9 παρουσίασε σήμερα η Kia, με το μεγάλο κορεατικό σεντάν να αποκτά νέα γρίλια και νέες ζάντες 19", με το...

Η Kia ανακαλεί 427.407 Telluride

427.407 Telluride παραγωγής μεταξύ 9 Ιανουαρίου 2019 και 19 Οκτωβρίου 2023 ανακαλεί η Kia στις ΗΠΑ επειδή η ακατάλληλη συναρμολόγηση του ενδιάμεσου άξονα και...