Ο τυφώνας Jebi κατέστρεψε 51 Ferrari σε αντιπροσωπεία της Ιαπωνίας

Σχετικά άρθρα

Εκτός από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την Ιαπωνία, και ήταν η αιτία να χάσουν τη ζωή τους 42 άνθρωποι και να κλείσουν μερικά εργοστάσια της Toyota, η μανία της φύσης εμφανίστηκε στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και με τη μορφή ενός τυφώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τυφώνας Jebi ήταν ο πιο δυνατός που “χτύπησε” την Ιαπωνία τα τελευταία 25 χρόνια, και ήταν η αιτία να καταστρέψει 51 από τα 53 νέες και μεταχειρισμένες Ferrari που βρίσκονταν στην επίσημη αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας στο νησί Rokko, ένα τεχνητό νησί στην πόλη Kobe. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα είχαν ήδη βρει τους νέους ιδιοκτήτες τους, οι οποία θα τα παραλάμβαναν τις επόμενες ημέρες.

Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να καλύψουν την είσοδο με σακιά με άμμο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το αλμυρό νερό έφτασε μέχρι τους κινητήρες των Ferrari, οπότε δύσκολα σώζονται, με την αντιπροσωπεία να δηλώνει ότι είναι σε επαφή με την ασφαλιστική της εταιρία για να καλύψει τη ζημιά των 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο τυφώνας Jebi “χτύπησε” την Ιαπωνία στις 4 Σεπτεμβρίου, με τους ανέμους να φτάνουν τα 218 χλμ/ώρα, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 11 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Ήταν τόσο ισχυρός, που ανάγκασε το κλείσιμο του διεθνές αεροδρομίου Kansai για τρεις ημέρες εξαιτίας της πλημμύρας, ενώ επίσης ένα τάνκερ έπεσε πάνω στη γέφυρα που ενώνει το νησί στο οποίο βρίσκεται το αεροδρόμιο με την στεριά.

Πηγήtwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...