Το αργότερο σε 8 μήνες η φθηνή έκδοση του Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

Οι πωλήσεις του Model 3 πάνε από το καλό στο καλύτερο, και παρότι -όταν παρουσιάστηκε πριν σχεδόν ενάμιση χρόνο– διαφημίστηκε από τον Elon Musk ως το πιο προσιτό μοντέλο της, καθώς η φθηνότερη έκδοση του τιμολογείται στα 35.000 δολάρια, τα μέχρι σήμερα νούμερα δείχνουν κάτι διαφορετικό. Η μέση τιμή πώλησης του το τρίτο τρίμηνο του έτους ήταν στα 60.262 δολάρια, και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία της βασικής -φθηνής- έκδοσης του, με την μικρή αυτονομία των 220 μιλίων (354 χλμ.).

Παρότι αυτό φαίνεται λογικό, καθώς το περιθώριο κέρδους της έκδοσης με την μεγάλη αυτονομία (310 μίλια, 500 χλμ.) είναι μεγαλύτερο, η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε ότι το deadline για την παραγωγή της μικρής έκδοσης είναι ο Απρίλιος του 2019, κάτι που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει -το αργότερο- μέσα τους επόμενους 8 μήνες.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Tesla πλέον αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα, αυτό των παραδόσεων των αυτοκινήτων της, γι’αυτό και ο Elon Musk δηλώνει πως θα αυξήσει τα logistics ώστε τα Model 3, Model S και Model X να παραδίδονται στην ώρα τους στους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος ο Musk έγραψε στο Twitter πως θα αυξήσει τα σέρβις της Tesla παγκοσμίως έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος επισκευών, ο οποίος πολλές φορές είναι μερικές εβδομάδες, ακόμη και μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...