Νέο Chevrolet Orlando

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet παρουσίασε το ανανεωμένο Orlando στη Κίνα. Το μοντέλο υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Chevrolet που συναντάμε στα Blazer και Malibu, με το νέο MPV της να βασίζεται στο FNR-X concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σαγκάη πέρυσι.

Φέρει LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, ζάντες 17″, με την Redline έκδοση να διαθέτει μαύρα σήματα, όπως επίσης μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά, νέο τριάκτινο τιμόνι, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8″, αυτόματο σύστημα κλιματισμού με φίλτρο αέρα, ηχοσύστημα 6 ηχείων, 2 θήρες USB και χρωμιομένα διακοσμητικά.

Μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα, έχει χώρο αποσκευών 479 λίτρα όταν η τρίτη σειρά των καθισμάτων είναι διπλωμένη, ενώ φτάνει έως τα 1.520 λίτρα όταν αναδιπλωθούν όλα τα καθίσματα.

Κίνηση παίρνει από έναν turbo κινητήρα 1,4-λίτρων απόδοσης 163 ίππων με 230 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο μηχανικό, είτε με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στη Κίνα ξεκινά από τα 15.035 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα