Επίσημο: Renault EZ-Ultimo Concept

Σχετικά άρθρα

Η Renault παρουσιάστηκε σήμερα στην έκθεση του Παρισιού, το νέο φουτουριστικό πρωτότυπο της, φωτογραφίες του οποίου είχαν διαρρεύσει στα τέλη Αυγούστου.

Το όνομα του EZ-Ultimo concept και μας δείχνει πως φαντάζεται η Renault τις premium αυτόνομες μετακινήσεις του μέλλοντος. Όπως καταλαβαίνεις, το πρωτότυπο είναι αυτόνομο και ηλεκτρικό, και ο σχεδιασμός του ακολουθεί αυτόν του Trezor concept και του EZ-GO Concept.

Σκοπός του EZ-Ultimo concept είναι να σε μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασύγκριτη πολυτέλεια και άνεση, καθώς διαθέτει μια καμπίνα-σαλόνι.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο on-demand για ένα ταξίδι, για μία ώρα ή για μία μέρα, για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν μια ξεχωριστή στιγμή μέσα από ένα ιδιωτικό ταξίδι σε μια πόλη, μια ξεχωριστή τουριστική εμπειρία ή για τις επιχειρήσεις που αναζητούν υπηρεσίες πριμοδότησης για τους πελάτες της.

Το EZ-Ultimo μοιράζεται την ίδια ηλεκτρική αρχιτεκτονική με τα EZ-Go και EZ-Pro, αλλά η Renault δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ηλεκτρικό κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mitsuoka μετατρέπει το Honda Civic σε κάτι που μοιάζει με το Dodge Challenger

Οι Ιάπωνες της Mitsuoka θέλοντας να γιορτάσουν τα 55στα γενέθλια της εταιρίας παρουσίασαν το M55 Concept, ένα πρωτότυπο που μπορεί να βασίζεται στο Honda...

Στην έκθεση της Γενεύης τα αποκαλυπτήρια του Renault 5

Η Renault βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών του ηλεκτρικού Renault 5, ώστε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου να γίνουν στην έκθεση της Γενεύης,...

Η Renault μας δείχνει το νέο Twingo σε μορφή πρωτότυπου

Η Renault αποκάλυψε σήμερα το πρωτότυπο της επόμενης γενιάς του Twingo, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2026. Το νέο Twingo θα είναι πλήρως...