Επίσημο: Renault EZ-Ultimo Concept

Σχετικά άρθρα

Η Renault παρουσιάστηκε σήμερα στην έκθεση του Παρισιού, το νέο φουτουριστικό πρωτότυπο της, φωτογραφίες του οποίου είχαν διαρρεύσει στα τέλη Αυγούστου.

Το όνομα του EZ-Ultimo concept και μας δείχνει πως φαντάζεται η Renault τις premium αυτόνομες μετακινήσεις του μέλλοντος. Όπως καταλαβαίνεις, το πρωτότυπο είναι αυτόνομο και ηλεκτρικό, και ο σχεδιασμός του ακολουθεί αυτόν του Trezor concept και του EZ-GO Concept.

Σκοπός του EZ-Ultimo concept είναι να σε μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασύγκριτη πολυτέλεια και άνεση, καθώς διαθέτει μια καμπίνα-σαλόνι.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο on-demand για ένα ταξίδι, για μία ώρα ή για μία μέρα, για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν μια ξεχωριστή στιγμή μέσα από ένα ιδιωτικό ταξίδι σε μια πόλη, μια ξεχωριστή τουριστική εμπειρία ή για τις επιχειρήσεις που αναζητούν υπηρεσίες πριμοδότησης για τους πελάτες της.

Το EZ-Ultimo μοιράζεται την ίδια ηλεκτρική αρχιτεκτονική με τα EZ-Go και EZ-Pro, αλλά η Renault δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ηλεκτρικό κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...