Εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας της Βραζιλίας έχει την υπογραφή του Ayrton Senna

Σχετικά άρθρα

H Corinthians, ομάδα της πρώτης εθνικής του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παρουσίασε πρόσφατα την τρίτη εμφάνιση της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, 2018/19, και όπως βλέπεις είναι πανέμορφη.

Όχι μόνο λόγω του μαύρου-χρυσού χρώματος, αλλά γιατί είναι αφιερωμένη στον Ayrton Senna, ο οποίος ήταν ένας μεγάλος οπαδός του βραζιλιάνικου συλλόγου. Η εμφάνιση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ayrton Senna, και φέρει την υπογραφή της θρύλου της Formula 1 στη μέση, σηματοδοτώντας παράλληλα την 30η επέτειο από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του οδηγού από το Σάο Πάολο.

Ο σύλλογος της Βραζιλίας φροντίζει συχνά πυκνά να τιμά τον Senna και χαρακτηριστικότερη στιγμή ήταν το 2014, όταν οι παίκτες της ομάδας είχαν μπει στο γήπεδο κρατώντας στα χέρια τους κράνη ρέπλικες εκείνου που φορούσε ο Senna, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...