VW: Τα best-seller μοντέλα της είναι πλέον συμβατά με το WLTP

Σχετικά άρθρα

Η VW χρειάστηκε χρόνο αλλά τελικά όλα τα δημοφιλή μοντέλα της πλέον συμμορφώνονται με τους κανόνες εκπομπών του WLTP και ως εκ τούτου είναι πλέον διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη.

Οι πωλήσεις του VW Group μειώθηκαν κατά το ήμισυ στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης τον Σεπτέμβριο, καθώς αρκετά μοντέλα της είχαν σταματήσει να πωλούνται μιας και δεν πληρούσαν τα νέα αυστηρά πρότυπα του WLTP. Η VW δήλωσε σχετικά:

Σήμερα έχουμε πιστοποίηση WLTP για τις best seller εκδόσεις όλων των μοντέλων. Άλλες εκδόσεις θα αποκτήσουν σύντομα την σχετική πιστοποίηση, έτσι ώστε τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας μας να είναι συμβατά με το WLTP μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Audi αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά τις πωλήσεις των RS3 Sportback και RS3 Sedan στην Ευρώπη λόγω του WLTP και αναμένει να ξεκινήσει εκ νέου την παραγωγή του στις αρχές του 2019.

Bonus! Δες και δύο rendering φωτογραφίες του Kleber Silva για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη γενιά του Golf, εάν αντλούσε στοιχεία από το Arteon, το Touareg και το T-Roc.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...