Η BMW δεν θέλει να ακούσει παράπονα για τη νέα Σειρά 3

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα η BMW παρουσίασε τη νέα γενιά της Σειράς 3 και ο Klaus Frohlich, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας και υπεύθυνος ανάπτυξης, δήλωσε πως δεν θέλει να ακούσει ξανά παράπονα και κακές κριτικές για την 3άρα. Όπως είπε:

Η νέα Σειρά 3 πρέπει να νικήσει όλους τους ανταγωνιστές της στον τομέα της δυναμικής οδήγησης, ενώ οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, κυρίως στις αγορές της Αγγλίας, της Αμερικής και της Αυστραλίας, πρέπει να σταματήσουν να λένε πως η τελευταία πραγματική Σειρά 3 ήταν η E46 M3 CSL. Δεν θέλω να το ακούω πια.

Το κοινό και ο ειδικός τύπος είχε παράπονα για το σύστημα διεύθυνσης της προηγούμενης γενιάς της Σειράς 3, που προσέφερε μικρότερη ανατροφοδότηση σε σχέση με 3άρες προηγούμενων γενιών.

Η νέα Σειρά 3 χρησιμοποιεί τη νέα αρθρωτή αρχιτεκτονική CLAR της BMW, η οποία προσφέρει αυξημένη ακαμψία, λιγότερο βάρος, χαμηλότερο κέντρο βάρους, μεγαλύτερα μετατρόχια και νέες παθητικές αναρτήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...