Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Ford Ranger στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν 100 ημέρες μετά την έναρξη της παραγωγής του νέου Ranger Raptor στην Ταϊλάνδη, η Ford ανακοίνωσε ότι το pickup της παράγεται πλέον και στον εργοστάσιο της στο Michigan των Η.Π.Α. H αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε το νέο Ranger τον περασμένο Ιανουάριο, και αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή του μοντέλου στην αγορά των Η.Π.Α μετά από 8 χρόνια.

Το νέο μοντέλο διαθέτει νέο σχεδιασμό, αποκλειστικά για την αγορά των Η.Π.Α και τοποθετείται κάτω από το F-150. Οι παραδόσεις του νέου Ranger θα ξεκινήσουν στις Η.Π.Α. το τέταρτο τρίμηνο του έτους, με την τιμή να ξεκινά από 24.300 δολάρια, με την πιο ακριβή έκδοση να κοστίζει 47.020 δολάρια.

Τέλος, η Ford είναι σίγουρη ότι η κυκλοφορία του Ranger δεν θα επηρεάσει καθόλου τις πωλήσεις του F-150, με τον πρόεδρο των παγκόσμιων επιχειρήσεων της Ford, Joe Hinrichs, να δηλώνει:

Το F-150 μεγάλωσε με την πάροδο του χρόνου και έγινε πιο ακριβό. Πιστεύουμε ότι υπάρχει τώρα χώρος για να φέρουμε το Ranger σε πολύ καλή θέση.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Ford Ranger 2018

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...