H Tesla στοχεύει τη VW και τη BMW με το Model 3 στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση των τελευταίων τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Tesla, όπου η αμερικάνικη εταιρία εμφάνισε για πρώτη φορά στην ιστορία της κέρδη, γίνεται γνωστό από το Elon Musk ότι το μοντέλο που είναι υπεύθυνο για το θετικό πρόσημο του ισολογισμού, το Model 3, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους.

Δεν διευκρινίζεται το ακριβές χρονοδιάγραμμα, αλλά ίσως συμπέσει με την έναρξη της διάθεσης και της φθηνής έκδοσης του entry-level ηλεκτρικού μοντέλου της Tesla. Εκτός αυτού, όμως, ο CEO της αμερικάνικης εταιρίας επέλεξε κάποιους από τους ανταγωνιστές που στοχεύει το sedan μοντέλο του.

To Tesla Model 3 κατά τη διάρκεια του φετινού Goodwood Festival of Speed, στην Αγγλία

Ο Musk εκτιμά ότι οι πωλήσεις του Model 3 θα κυμανθούν μεταξύ των 500.000 και του ενός εκατομμυρίου μονάδων ετησίως. Έτσι, ο διευθύνων σύμβουλος είπε ότι το Model 3 μπορεί να σταθεί απέναντι στη Σειρά 3 της BMW, η οποία βρίσκεται στο κάτω άκρο της εκτίμησης του, αλλά απέναντι και στο VW Golf, με το οποίο συγκρίνεται με το μεγαλύτερο νούμερο πωλήσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...