Το 2017, ο -τότε- CEO της FCA, Sergio Marchionne, είχε φέρει στο τραπέζι την ιδέα να φύγει η παραγωγή των pickup της Ram από το Μεξικό, εξαιτίας του χάος που επικρατούσε για τις διαπραγματεύσεις μιας νέας συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής (NAFTA).

Τον περασμένο Ιανουάριο, όμως, η FCA ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Ram θα γίνεται εξ’ολοκλήρου στο εργοστάσιο της στο Michigan των Η.Π.Α., αλλά τώρα το Reuters αναφέρει ότι ο νέος CEO του ομίλου, που αντικατέστησε τον Marchionne, σκέφτεται ξανά την παραπάνω ιδέα, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία είναι “κουρασμένη” να είναι το Νo.3 στην κατάταξη των πωλήσεων των pickup.

Ο Mike Manley μίλησε αποκλειστικά στο Reuters στην πρώτη συνέντευξή του από τότε που ανέλαβε την FCA, μετά τον θάνατο του Sergio Marchionne, και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πρέπει να βρεθούμε στη δεύτερη θέση. Με το συνδυασμό του εργοστασίου στο Warren στο Michigan και του Μεξικού που συναρμολογούν τα κλασικά pickup, έχουμε αρκετή διαθέσιμη παραγωγή για να αυξήσουμε το επόμενο έτος αν αυτό απαιτηθεί.