Jaguar F-Type Checkered Flag Limited Edition

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar θέλοντας να γιορτάσει τα 70στα γενέθλια από τότε που ξεκίνησε να κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα -πρώτο ήταν το XK 120 το 1948-, παρουσιάζει την F-Type Checkered Flag Limited Edition, μια ειδική έκδοση της F-Type που προσφέρεται τόσο ως coupe όσο και ως cabrio.

Η παραγωγή της F-Type Checkered Flag Limited Edition είναι περιορισμένη και διαθέτει μαύρη οροφή, ζάντες 20″, κόκκινες δαγκάνες, νέες πλαϊνές ποδιές και προσφέρεται σε τρία εξωτερικά χρώματα (Caldera Red, Fuji White, Carpathian Grey). Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ή γκρι ραφές, μαύρη σουέτ επένδυση οροφής, ραμμένες σημαίες στα προσκέφαλα και κόκκινη λεπτομέρεια στο τιμόνι.

Μηχανικά προσφέρεται με τον V6 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων με 450 Nm ροπής και 380 ίππων με 460 Nm ροπής, αλλά και με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο turbo απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με Quickshift 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Παράλληλα η Jaguar παρουσίασε και την ΜΥ2019 έκδοση της F-Type που αποκτά το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro με οθόνη 10″ που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος και η κάμερα οπισοθοπορείας βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό, με το πλαίσιο των F-Type R coupe και cabrio να ενσωματώνει τις τεχνολογίας της F-Type SVR, κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη άνεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...