Ο συνιδρυτής της Radical Sportscars, Phil Abbott, ίδρυσε μια νέα μάρκα, που την ονομάζει Revolution Racecars και τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε το street-legal track day αυτοκίνητο που ετοιμάζει. Αυτό βασίζεται σε carbon monocoque πλαίσιο, το οποίο κατασκευάζεται στην Γερμανία και σύμφωνα με τον Abbott είναι εξελιγμένο και κατασκευασμένο από οδηγούς αγώνων για οδηγούς αγώνων.

Η νέα εταιρία υπολογίζει ότι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου δεν θα υπερβαίνει τα 675 κιλά και μηχανικά κινείται με ένα 3,7-λίτρων V6 από Ford, απόδοσης 300 ίππων. Αυτός θα είναι σε θέση να καλύψει σχεδόν 10.000 χλμ. σε ρυθμό αγώνα, πριν χρειαστεί rebuild, και συνδέεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Το κιβώτιο προέρχεται από την εταιρία 3MO, η οποία προμηθεύει ομάδες για αγώνες rally, αντοχής, αναβάσεις, rallycross και άλλα motorsports.

Στον σχεδιασμό του έχουν εμπλακεί οι Simon Cox και Pete Watts. Ο πρώτος είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο με θέσεις όπως επικεφαλής σχεδίασης στην Infiniti και στην GM, ενώ ο δεύτερος ήταν επικεφαλής των σύνθετων υλικών στην ομάδα της BAR F1, ενώ ήταν μέλος της Bentley στο πρόγραμμα LMP1. Ακόμα έχει εργαστεί στη Bugatti ως μηχανικός σχεδιασμού της Veyron, και στην McLaren Automotive ως μηχανικός των πρωτοτύπων της.

Tο νέο αγωνιστικό είναι μονοθέσιο, έχει επαναστατικό σχεδιασμό και θα κοστίζει κάτω από τις 100.000 λίρες (€114.400).