Η Lamborghini Squadra Corse παρουσιάζει την πρώτη one-off δημιουργία της. Την ονομάζει SC18 Alston και σχεδιάστηκε σε συνεργασία των ανθρώπων του Centro Stile Lamborghini με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Παρότι μπορεί να κινηθεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους, η Lamborghini SC18 Alston έχει σχεδιαστεί για χρήση εντός πίστας. Γι’αυτό διαθέτει εξαιρετική αεροδυναμική, με αρκετά στοιχεία να αντλούν έμπνευση από την αγωνιστική Huracan Super Trofeo Evo. Έτσι η SC18 Alston διαθέτει μεταξύ άλλων μεγάλη πίσω carbon αεροτομή που ρυθμίζεται μηχανικά σε τρεις θέσεις, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα διαθέτει 12 εισαγωγές αέρα. Εντυπωσιακές και οι απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω μέρος.

Μηχανικά φορά τον V12 6,5-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 770 ίππων στις 8.500 σ.α.λ με 720 Nm ροπής στις 6.750 σ.α.λ. Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο κιβώτιο ISR, με το αυτοκίνητο να έχει carbon σώμα, με την απόσταση από το έδαφος να ανέρχεται σε μόλις 10,9 εκατοστά, ενώ φορά ζάντες 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Η Lamborghini SC18 είναι βαμμένη στο Grigio Daytona γκρι χρώμα, έχοντας κόκκινες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό τα πάντα είναι επενδυμένα με Nero Ade μαύρες Alcantara επενδύσεις, με Rosso Alala κόκκινες ραφές. Τα bucker καθίσματα είναι κατασκευασμένα από carbon, με την Lamborghini να τοποθετεί στο αυτοκίνητο και ένα σύστημα τηλεμετρίας που καταγράφει κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου όταν ο οδηγός της SC18 Alston κινείται εντός πίστας.