Για τον εορτασμό των 10 χρόνων από την στιγμή που ξεκίνησαν τα διηπειρωτικά της πρωταθλήματα ενιαίου, η Lamborghini Squadra Corse παρουσίασε την περιορισμένης παραγωγής Huracán Super Trofeo Evo 10th Edition.

Αυτή παρουσιάστηκε χθες στο πλαίσιο του αγώνα των 24 ωρών στην πίστα του Spa-Francorchamps, και διαθέτει ένα αποκλειστικό ματ γκρι χρώμα, με τις γυαλιστερές πράσινες πινελιές στα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως ο μπροστινός διαχωριστής, οι πλευρικές ποδιές και η πίσω πτέρυγα, να δημιουργούν έντονες αντιθέσεις. Ακόμα, το αγωνιστικό διαθέτει λωρίδα στα χρώματα της σημαίας της Ιταλίας, που ξεκινάει από το εμπρός μέρος και καταλήγει στην εισαγωγή αέρα, που είναι τοποθετημένη στην οροφή.

Το αγωνιστικό θα παραχθεί σε μόλις 10 μονάδες, και η επετειακή Huracán Super Trofeo Evo διαθέτει επίσης μια “One of Ten” πλακέτα και ένα πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamborghini, Stefano Domenicali, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή της Lamborghini, Maurizio Reggiani, και το αφεντικό της Lamborghini Motorsport, Giorgio Sanna. Τέλος, οι τυχεροί ιδιοκτήτες θα πάρουν μια αγωνιστική στολή της OMP, ραμμένη στα μέτρα τους.