Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τη επόμενη εβδομάδα προκειμένου να δεις το Genesis G90 facelift, μιας και φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν στο internet.

Το πολυτελές σεντάν της εταιρίας αποκτά εντελώς νέα LED φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας G-Matrix, τα οποία -σύμφωνα με την εταιρία- είναι εμπνευσμένα από την αντανάκλαση των διαμαντιών στο φως.

Ακόμα, το G90 διαθέτει νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, παρόμοια με αυτή των πρωτότυπων Essentia και GV80 και νέους τροχούς, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα με γραφικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στους εμπρός προβολείς, νέα γραμματοσειρά “Genesis”, νέα αεροτομή και νέες απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέοι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, νέα διακοσμητικά, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″ όπως και νέα οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3″, που μειώνει αισθητά τα φυσικά κουμπιά της κονσόλας. Τέλος, το G90 θα είναι διαθέσιμο με over-the-air updates λογισμικού.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ενεργή ανάρτηση, ενεργό σύστημα ακύρωσης ήχου, αλλά και τα συστήματα Forward Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist, Safe Exit Assist.

Κίνηση θα παίρνει από τρεις κινητήρες, τον V6 3,8-λίτρων, τον twin-turbo V6 3,3-λίτρων και των V8 5,0-λίτρων.