To Genesis G90 θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά της Αμερικής

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα χρόνο, η Genesis -το πολυτελές brand της Hyundai– παρουσίασε στη Νότια Κορέα το G90 facelift, με τη υπερπολυτελή λιμουζίνα να κυκλοφορεί στην τοπική αγορά, χωρίς να γίνεται γνωστό -τότε- αν θα είναι διαθέσιμη σε άλλες αγορές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όμως, το ανανεωμένο G90 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Βόρεια Αμερική στην έκθεση του Los Angeles, που ανοίγει τις πύλες της στις 20 Νοεμβρίου, με το λανσάρισμα του να γίνεται στην αμερικάνικη αγορά τους επόμενους μήνες.

Μιλώντας για το αυτοκίνητο, η ανανεωμένη εκδοχή του έχει αποκτήσει εντελώς νέα LED φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας G-Matrix, τα οποία -σύμφωνα με την εταιρία- είναι εμπνευσμένα από την αντανάκλαση των διαμαντιών στο φως. Επίσης συναντάμε νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, παρόμοια με αυτή των πρωτότυπων Essentia και GV80 και νέους τροχούς, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα με γραφικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στους εμπρός προβολείς, νέα γραμματοσειρά “Genesis”, νέα αεροτομή και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ζάντες 19″, με το μοντέλο να προσφέρεται σε 9 εξωτερικές αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέοι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, νέα διακοσμητικά, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″ όπως και νέα οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3″, που μειώνει αισθητά τα φυσικά κουμπιά της κονσόλας. Τέλος, το G90 είναι διαθέσιμο με over-the-air updates λογισμικού.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ενεργή ανάρτηση, ενεργό σύστημα ακύρωσης ήχου, αλλά και τα συστήματα Forward Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist, Safe Exit Assist.

Κίνηση θα παίρνει από τρεις κινητήρες, τον V6 3,8-λίτρων, τον twin-turbo V6 3,3-λίτρων και των V8 5,0-λίτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα