Ανάκληση 435 Volkswagen T-Roc στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε την ανάκληση 435 Volkswagen T-Roc με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κινητήρα 1.0 TSI, παραγωγής Δεκεμβρίου 2016 έως Ιουλίου 2018.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται υπό ορισμένες συνθήκες, (διακόπτης εκκίνησης κινητήρα ενεργοποιημένος, θερμοκρασίες < 5 βαθμούς Κελσίου, μη ενεργοποιημένη λειτουργία Autohold), να προκληθεί ανεπιθύμητο αυτόματο λύσιμο του ηλεκτρονικού φρένου στάθμευσης (EPB), με αποτέλεσμα το όχημα να μην είναι πλέον ασφαλισμένο έναντι κύλισης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου ESC, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως
επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: [email protected].

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...