Ο Ισπανός όχι μόνο συνεχίζει με την τρέχουσα ομάδα του και την επόμενη σεζόν, αλλά επεκτείνει την εμπλοκή του, καθώς θα συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες με Hyundai i20 WRC, εκτός αυτών στη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία. Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ο Dani Sordo φέρεται ότι έχει ανανεώσει με τη Hyundai για το 2019 και από τους 7 αγώνες που έτρεξε φέτος, του χρόνου θα τον δούμε σε 10.

Η σεζόν για τον Sordo και τον συνοδηγό του, Carlos del Barrio, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο στο Monte Carlo, και θα συνεχιστεί με το Μεξικό, τη Γαλλία, την Αργεντινή, τη Χιλή, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Τουρκία και την Ισπανία, καθώς αυτά -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι που ταιριάζουν πιο πολύ στο οδηγικό του στιλ.

Με τον Thierry Neuville να τρέχει σε όλους τους αγώνες, η Hyundai απομένει μόνο να αποφασίσει ποιους αγώνες θα μοιραστούν οι Andreas Mikkelsen και του Hayden Paddon, αν ο Νέοζηλανδός τελικά αποφασίσει να ανανεώσει. Όλη η ομάδα βρέθηκε στην Κορέα την περασμένη εβδομάδα, στην έδρα της Hyundai, και αναμένεται να οριστικοποιήσει το τελικό πρόγραμμα.