Το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό eCorsa και το plug-in υβριδικό Grandland X

Σχετικά άρθρα

Το 2019 η Opel θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για τα δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα της -το ηλεκτρικό eCorsa και το plug-in υβριδικό Grandland X. Συγκεκριμένα οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο της επόμενης χρονιάς, με τα μοντέλα να αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2020.

Ειδικά η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της νέας γενιάς του Corsa, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά, θα έχει ανταγωνιστική τιμή, κάνοντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή στο ευρύ κοινό.

Από την άλλη, το Grandland X PHEV, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach από του χρόνου, θα φορά τον υβριδικό κινητήρα που συναντάμε και στο Citroen C5 Aircross που θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 60 χλμ. Ακόμα, το υβριδικό σύστημα κίνησης θα αποδίδει 300 άλογα, και θα συνδυάζεται με τετρακίνητη τεχνολογία e-AWD.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera, και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...