BMW M3 E30 Evo by Vilner

Σχετικά άρθρα

Η Vilner παρουσιάζει μια βελτιωμένη BMW M3 E30. Είναι παραγωγής του 1990, έχει βαφτεί στο Imola Red II χρώμα και φορά το αυθεντικό σώμα της M3 Evolution II.

Μόνο ο μπροστά carbon προφυλακτήρας δεν είναι OEM, με τις ζάντες 18″ να είναι της BBS. Τα φωτιστικά σώματα είναι της Hella, με την εταιρία να τοποθετεί στο εσωτερικό Sparco καθίσματα, δερμάτινες και καρό επενδύσεις, κόκκινες ζώνες ασφαλείας και τιμόνι της Momo.

Επίσης υπάρχουν μεταλλικά πατάκια, με τα πίσω καθίσματα να έχουν αφαιρεθεί προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την τοποθέτηση του roll cage.

Η ανάρτηση είναι της KW και κάτω από το καπό υπάρχει πλέον ο S50B32 3,2-λίτρων εξακύλινδρος κινητήρα της M3 E36 απόδοσης 321 ίππων με 350 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.200 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...