Η Porsche παρουσιάζει σήμερα την ανανεωμένη Macan S. Αυτή φορά τον 3,0-λιτρο turbo V6 κινητήρα απόδοσης 354 ίππων με 480 Nm ροπής. Το μοντέλο παράγει 14 άλογα και 20 Nm ροπής περισσότερα από το μοντέλο που αντικαθιστά, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,1 δευτερόλεπτα όταν φορά το πακέτο Sport Chrono, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 254 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας διαθέτει ένα turbo, τοποθετημένο στο κέντρο του V, με το αυτοκίνητο να φέρει νέους προφυλακτήρες, ενώ στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα συναντάμε το ιδιαίτερο γαλάζιο Miami Blue, όπως επίσης και τα Dolomite Silver Metallic, Crayon και Mamba Green Metallic. Οι ζάντες είναι και αυτές νέας σχεδίασης και προσφέρονται σε διαστάσεις 20″ και 21″.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο πίνακα οργάνων και νέα κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί τη νέα οθόνη αφής 11″. Επίσης υπάρχουν νέοι αεραγωγούς και νέα διακοσμητικά, με την Porsche να προσφέρει και μια εφαρμογή για τα smartphone των οδηγών, ώστε αυτοί να καταγράφουν τις εκτός δρόμου εμπειρίες τους.

Η Porsche Macan μπορεί να εξοπλιστεί με το GT Sport τιμόνι, προερχόμενο από την 911. Φέρει το Sport Response κουμπί αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει το Sports Chrono πακέτο. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο θερμαινόμενο παρμπρίζ και σύστημα ιονιστή, όπως και νέα συστήματα υποστήριξης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του Assist Jam Traffic Jam.

Η ανάρτηση κάνει χρήση αλουμινίου προκειμένου να μειωθεί το βάρος, το σύστημα διεύθυνσης PASM έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν και δυνατότερα φρένα με επικάλυψη βολφραμίου. Οι δίσκοι έχουν διάσταση 360 mm και πάχος 36 mm, με τα carbon-κεραμικά φρένα να προσφέρονται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Η Macan S προσφέρεται από σήμερα στη Γερμανία με αρχική τιμή τα 64.356 ευρώ.