Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της παρουσίασης της νέας Toyota Supra προστίθεται σήμερα, καθώς διέρρευσε η παρακάτω φωτογραφία της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ.

Όπως ξέρεις τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου sport μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας θα γίνουν σε λιγότερο από έναν μήνα, στην έκθεση του Detroit. Οι ομοιότητες με το FT-1 Concept που παρουσίασε η Toyota τον Ιανουάριο του 2014 είναι αρκετές, δείχνοντας ένα αρκετά επιθετικό εμπρός μέρος με μεγάλες εισαγωγές αέρα και έντονα φωτιστικά σώματα.

Ακόμα, διακρίνεται η double-buble οροφή του αυτοκινήτου και οι μαύρες εμπρός κολώνες (A-pillars). Παρατηρώντας, όμως, την φωτογραφία γεννιέται η ερώτηση το που θα τοποθετηθεί η εμπρός πινακίδα κυκλοφορίας.

Η νέα Supra θα προσφέρεται με έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 195 (20i) και 255 ίππων (30i), καθώς και έναν 3,0-λιτρο απόδοσης 340 ίππων με 450 Nm ροπής (40i). Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την Toyota να έχει εξετάσει και το μηχανικό κιβώτιο.