H Toyota τρολάρει τον εαυτό της για τη νέα Supra

Σχετικά άρθρα

Πριν βιαστείς να με κατηγορήσεις για τον τίτλο, παρακάτω θα διαβάσεις το δελτίο τύπου που έστειλε πριν λίγα λεπτά η Toyota Αμερικής όσον αφορά την παρουσίαση της νέας Supra.

Επιβεβαιώνοντας ένα από τα χειρότερα κρυμμένα μυστικά της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Toyota ανακοινώνει ότι η πολυαναμενόμενη Supra θα κάνει την πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit το 2019.

Αλλά τα φρέσκα νέα είναι ότι η Toyota θα προσφέρει το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Toyota Supra μέσω δημοπρασίας, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτή η μοναδική Supra θα παραδοθεί στον πλειοδότη όταν ξεκινήσει η παραγωγή του αυτοκινήτου κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Δεν χρειάζεται, όμως, να περιμένουμε σχεδόν τρεις μήνες μέχρι να ανοίξουν οι πύλες της αμερικάνικης έκθεσης, καθώς έχουν ήδη διαρρεύσει φωτογραφίες του ιαπωνικού sport μοντέλου. Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, αλλά ξέρουμε ότι κάτω από το καπό της Supra θα υπάρχει ένας 2,0-λιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας απόδοσης 195 (20i) και 255 ίππων (30i), καθώς και ο 3,0-λιτρος απόδοσης 340 ίππων με 450 Nm ροπής (40i). Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την Toyota να έχει εξετάσει και το μηχανικό κιβώτιο.

Για πρώτη φορά έγινε γνωστό ότι τα αποκαλυπτήρια της Supra θα γίνουν στο Detroit τον περασμένο Μάρτιο, ενώ σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα και την παραπάνω teaser φωτογραφία. Τέλος, η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία, μαζί με τη νέα BMW Z4, ενώ έχουν ήδη ανοίξει οι παραγγελίες για τη νέα Supra στην Ευρώπη.

Διάβασε ακόμα

H εξέλιξη της νέας Toyota Supra ξεκίνησε το 2012

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...