Η Mercedes-AMG έδωσε το πρώτο teaser video για τη νέα A45 AMG, στο οποίο βλέπουμε το νέο super hothatch της γερμανικής εταιρίας να είναι πολύ “παιχνιδιάρικο” μέσα στην πίστα.

Αυτό επιβεβαιώνει παλιότερη συνέντευξη του Tobias Moers, το αφεντικό της AMG, που είχε πει πως το μοντέλο θα αποδίδει περισσότερα από 400 άλογα και θα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα τετρακίνησης 4Matic που θα διαθέτει και drift mode, παρόμοιο με αυτό που διαθέτει και η E63, με τον οδηγό να “μπορεί να πάει με το πλάι με έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο ολίσθησης” όπως είπε χαρακτηριστικά ο Moers.

Ο 2,0-λιτρος κινητήρας θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σασί να βελτιώνεται και αυτό κατά πολύ σε σχέση με την απερχόμενη A45, ώστε να προσφέρει περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ακαμψία. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX θα διαθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της A-Class, όπως ένα “sport mode” που θα προβάλει όλες τις πληροφορίες που θέλει ο οδηγός σε μια μόνο οθόνη. Η νέα AMG 45 αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2019.