Σαν κομμάτια του παζλ που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η εικόνα, διέρρευσε πριν λίγα λεπτά άλλη μια φωτογραφία της νέας Toyota Supra χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Αυτή τη φορά βλέπουμε το πίσω μέρος του ιαπωνικού σπορ μοντέλου και από το οποίο ξεχωρίζει ο μεγάλος διαχύτης και η ενσωματωμένη πίσω αεροτομή.

Όπως ξέρεις τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου sport μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας θα γίνουν σε λιγότερο από έναν μήνα, στην έκθεση του Detroit. Έχοντας πλέον φωτογραφίες του εμπρός και πίσω μέρους, βλέπουμε ότι οι ομοιότητες με το FT-1 Concept που παρουσίασε η Toyota τον Ιανουάριο του 2014 είναι αρκετές, δείχνοντας ένα αρκετά επιθετικό εμπρός μέρος με μεγάλες εισαγωγές αέρα και έντονα φωτιστικά σώματα.

Από την φωτογραφία του εμπρός μέρους, διακρίνεται η double-buble οροφή του αυτοκινήτου και οι μαύρες εμπρός κολώνες (A-pillars). Παρατηρώντας, όμως, την φωτογραφία γεννιέται η ερώτηση το που θα τοποθετηθεί η εμπρός πινακίδα κυκλοφορίας.

Η νέα Supra θα προσφέρεται με έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 195 (20i) και 255 ίππων (30i), καθώς και έναν 3,0-λιτρο απόδοσης 340 ίππων με 450 Nm ροπής (40i). Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την Toyota να έχει εξετάσει και το μηχανικό κιβώτιο.